Vis mig dit sprøjtevindue

Om konkurrencen ”Vis mig dit sprøjtevindue”

Konkurrencen går ud på, at landmænd bliver opfordret til at indsende billeder af og en kort forklaring til deres sprøjtevindue, som bliver bragt i Landbrugsavisen sammen med en kommentar fra en konsulent fra SEGES Innovation. Dansk Planteværn er med til at udvælge vinderen, der modtager et NaturTjek fra SEGES Innovation på sin bedrift til en værdi af 15.000 kr. 2. og 3. præmierne er et gavekort til Restaurant Flammen til en værdi af 800 kr. pr. stk. Planteavlskonsulenter, der bidrager til konkurrencen, kan desuden vinde et restaurantgavekort. Konkurrencen har foregået over sommeren i 2021 og 2022 og vinderen er blevet offentliggjort på IPM-dagen i september på Dansk Planteværns demonstrationslandbrug, Ryegaard.  

Læs mere om Freddy Andersens sprøjtevindue i Landbrugsavisen, herunder om bekæmpelsen af bygfluer i hvede samt kommentarer herom fra Ghita Cordsen Nielsen, landskonsulent fra Seges Innovation.

Læs desuden om vinderen af konkurrencen i 2022, om vinderen af konkurrencen 2021, og om Dansk Planteværns IPM-dag om integreret skadedyrsbekæmpelse