Fremtidens drikkevand til debat på Christiansborg

Fremtidens drikkevand til debat på Christiansborg
Dansk Planteværn er medarrangør når ”Fremtidens drikkevandsbeskyttelse” skal debatteres på en konference den 5. november på Christiansborg med deltagelse af miljøminister Lea Wermelin.

Danske Vandværker, Dansk Planteværn, Økologisk Landsforening og fagforeningen JA vil med konferencen ”Fremtidens drikkevandsbeskyttelse” sætte drikkevandet til debat på Christiansborg. På konferencen vil der være faglige indlæg fra Miljøstyrelsen og fra organisationerne bag initiativet.

På konferencen drøfter vi udfordringerne med forurening af grundvandet, og hvad der skal til, for at danskerne kan have tillid til drikkevandet i fremtiden.

Miljøminister Lea Wermelin indleder konferencen, hvor der er lagt op til en saglig og faglig debat om udfordringer og løsninger samtidig med at deltagerne får input fra myndigheder, forskere og fagpersoner.

Niels Krause Kjær (vært på DR2 Deadline) styrer konferencen, og dagen afsluttes med en politisk debat med bl.a. Mai Villadsen (EL), Jacob Jensen (V) og René Christensen (DF).

Deltagelse er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Tilmelding til "Fremtidens drikkevandsbeskyttelse"