Dansk Planteværn søger studentermedhjælper

Dansk Planteværn søger studentermedhjælper
Er du interesseret i landbrug, biologi, miljølovgivning og politik? Sætter du faglighed højt, og kan du lide at kommunikere om komplekse emner på et sprog, alle kan forstå? Så er det dig, vi leder efter som student hos brancheforeningen Dansk Planteværn.
 
Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at hjælpe os med at sætte fokus på hvordan planteværnsindustrien kan bidrage til den grønne omstilling, og som vil hjælpe os med at håndtere vores mange møder, arrangementer, kommunikationsaktiviteter og faglige projekter. Du vil blive en del af vores lille, men driftige team på kontoret i Buen på Vesterbrogade med udsigt til Tivoli.

Om stillingen
Sammen med sekretariatet vil du spille en vigtig rolle i arbejdet med Dansk Planteværns medlemsbetjening, projekter og kommunikation. Vi har mange spændende arrangementer og projekter i gang, og der vil være mulighed for at blive involveret i både landbrugsfaglige, politiske og kommunikations-aktiviteter. Du vil bl.a. skulle arbejde med at:

 • Planlægge møder, arrangementer og konferencer
 • Tage ansvar for specifikke faglige projekter samt fordybelse i enkelte fagområder
 • Forfatte tekster til vores nye hjemmeside
 • Supportere sekretariatet med diverse opgaver i forbindelse med medlemsbetjening
 • Styrke Dansk Planteværns tilstedeværelse i mediebilledet

Det er en fordel, hvis du har interesse for landbrugets planteproduktion, og du skal synes det er sjovt at kommunikere om komplekse emner, hvor fagligheden altid kommer først.

Om dig og dine kompetencer
Vi forestiller os, at du er godt i gang med din bacheloruddannelse eller er i starten af din kandidatuddannelse inden for f.eks. landbrug, naturforvaltning, biologi, kemi, geologi, kommunikation og/eller samfundsvidenskab.

Vi forventer desuden, at du:

 • Har kendskab til landbruget
 • Har interesse for politik
 • Er selvstændig og initiativrig
 • Er effektiv og struktureret i dit arbejde
 • Er hurtig til at sætte dig ind i ny viden
 • Har gode engelskkundskaber
 • Er god til at skrive
 • Kan lide at arbejde som del af et lille, men driftigt team

Det kan vi tilbyde
Vi tilbyder et studiejob med mulighed for at blive involveret i mange forskellige aktiviteter. Der er godt humør, god udsigt og kollegaer, som brænder for sagen, løfter i flok og ikke er bange for at tage fat. Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Stillingen ønskes besat snarest muligt – ansøgning senest den 22. maj. Vi indkalder løbende til samtaler.

Tiltrædelse
Efter aftale

Ansættelsessted
Dansk Planteværn
Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Tanja Andersen på tan@plantevaern.dk eller 40764266.

Hvem er Dansk Planteværn?
Dansk Planteværn er brancheforening for planteværnsindustrien i Danmark. Vores væsentligste opgave er at være i løbende og tæt dialog med bl.a. myndigheder, landbrugs- og interesseorganisationer, som er involveret i eller berørt af vores område. Vi arbejder for an ansvarlig brug af planteværn med omtanke for miljøet – så lidt som muligt, så meget som nødvendigt.

Foreningens medlemskreds består af virksomheder, der er beskæftiget inden for udvikling og produktion af syntetiske og biologiske planteværnsmidler, herunder ukrudtsmidler (herbicider), svampemidler (fungicider), insektmidler (insekticider) samt vækstreguleringsmidler. En stor del af medlemsvirksomhederne er desuden engageret i frøforædling samt udvikling af præcisions- og digitale værktøjer.

Vi er medlemmer af den europæiske brancheforening CropLife Europe, og deltager aktivt og konstruktivt i industriens europæiske netværkssamarbejde.
www.croplifeeurope.eu