Dansk Planteværn inviterer til ED-seminar 9. november

Hormon-forstyrrende stoffer til debat i København 9. november
Lovgivningen om hormonforstyrrende stoffer i EU - Er der risiko for sundheden, eller er lovgivningen på ED-området en fare i sig selv?

Dansk Planteværn afholder et gratis seminar for alle med interesse for fremtidens planteværnsløsninger og for videnskaben og reguleringen af pesticider set i forhold til pesticiders potentielle indvirkning på menneskers sundhed.

Risiko eller fare? Dansk Planteværns medlemsfirmaer arbejder med mange forskellige aspekter på planteværnsområdet, herunder problematikken omkring hormonforstyrrende stoffer. Vi vil gerne dele en række fremtrædende eksperters forskningsresultater med dig, og på samme tid invitere til et bredt samarbejde og til debat omkring forskellige perspektiver omkring brugen af plantebeskyttelsesmidler i moderne landbrug.

På seminaret er der fokus på den nyeste viden og lovgivning omkring hormonforstyrrende stoffer, samtidig med at du har mulighed for at udvide dit netværk.

Seminaret finder sted fredag den 9. november 2018 kl. 9.00 til 16.00 hos Corteva Agriscience - Agricultural Division of DowDuPont , Langebrogade 1, 1411 København K.

Forespørgsler fra pressen, afbud eller øvrige spørgsmål vedrørende seminaret kan rettes til Jakob Tilma, kommunikationschef hos Dansk Planteværn på e-mail: jti@plantevaern.dk eller telefon: 22 22 70 78.

Præsentationer under seminaret vil foregå på engelsk.

Tilmeldingsfristen er blevet forlænget, så du har stadig muligheden for at komme med til det gratis seminar.

Klik her for at tilmelde dig ED seminaret 9. november i København

Når du henviser til seminaret på sociale medier, bedes du benytte seminarets handle: #riskorhazard

 

ED Seminar 9. november

  Klik her for at tilmelde dig ED seminaret 9. november i København Klik her for at downloade invitation og program som PDF