Ny strategi hos Dansk Planteværn fører til direktørskifte

Dansk Planteværn skal have ny direktør
Dansk Planteværn skifter direktør i forbindelse med implementeringen af en ny strategi, der skal sikre branchen for plantebeskyttelsesmidler øget indflydelse og synlighed i Danmark.

Pesticider står meget højt på den politiske dagsorden i Danmark, og i branchen oplever man dagligt negativ omtale af planteværnsprodukter i medierne. Det giver et behov for øget synlighed og involvering fra branchens side, der nødvendiggør tilførsel af nye kompetencer til foreningen, der kan sikre et endnu større fokus på den politiske interessevaretagelse og arbejdet med at få den fornødne balance tilbage i debatten.

Det er derfor besluttet, at direktør Helle Græsted Bennedsen, der har været ansat i Dansk Planteværn som direktør siden 2008, fratræder sin stilling i juni 2018, eller når foreningen har fundet en afløser til stillingen.

”Vi har været meget tilfredse med den store indsats Helle Græsted Bennedsen igennem de sidste 10 år har udført for foreningen.  I lyset af den konstante negative fokus på brugen af planteværn i medierne og på Christiansborg ønsker vi i Dansk Planteværn nu at styrke fokus yderligere på øget indflydelse og synlighed, ” lyder det fra formand for bestyrelsen i Dansk Planteværn, Robert Racz.

Dansk Planteværn er interesseorganisation for planteværnsindustrien i Danmark.