Nye medarbejdere i Dansk Planteværns sekretariat

Publiceret: 27.01.2021

Udklip fra teamsmøde hos DP

Sekretariatet for Dansk Planteværn har fået to nye medarbejdere, der sammen med direktør Tanja Andersen skal arbejde med de mange områder, medlemsvirksomhederne omfatter. Hertil hører blandet andet at udbrede kendskabet til brugen af planteværnsmidler med omtanke – så lidt som muligt og så meget som nødvendigt, så danske landmænd også i fremtiden kan producere sunde, sikre fødevarer.

Sekretariatet er nu fuldt bemandet og klar til de mange opgaver, det nye år bringer.  

Bolette Palle Neve begyndte som teknisk konsulent 1. oktober, 2020. Bolette er uddannet agronom og kom til Dansk Planteværn fra en stilling som Crop Protection Senior Scientist hos AHDB i England og har inden da arbejdet for National Farmers Union – også i England.

Camilla Løjtved begyndte som kommunikationsansvarlig 1. januar, 2021. Camilla er uddannet Cand. Ling. Merc. fra CBS og har de seneste seks år været Public and Governmental Affairs Manager hos Bayer. Tidligere har Camilla arbejdet som Seniorkonsulent på bureauet Holm Kommunikation.

Med de to nye ansættelser tæller sekretariatet nu tre medarbejdere, der dagligt varetager medlemmernes interesser.

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu er fuldtallige i sekretariatet. Vi har en masse opgaver foran os inden for teknologi og innovation, som er fokusområder blandt vores medlemsvirksomheder. Vi skal desuden forholde os til politiske agendaer hvad angår klima og bæredygtighed, som ligeledes er prioriteret for at sikre et landbrug med omtanke i fremtiden. Der er nok at tage fat på og vi er kommet godt fra start i det nye år. Nu mangler det så bare, at vi også kan mødes fysisk på kontoret på Amalievej igen – men heldigvis klarer vi det fint med daglige skærm-møder fra vores hjemmekontorer,” siger Tanja Andersen.